Onze vestigingen

Zodra onze gasten merken dat ze zich hier thuis voelen, worden onze vestigingen een toevluchtsoord, even weg van de zorgen buiten, een plek waar je je vrienden kunt ontmoeten. Het gaat om plezier, in het tempo van het leven – soms langzaam en genietend, soms sneller. Maar altijd met oprechte belangstelling.

Biest Weert

Onze eerste vestiging sinds 1941, gelegen aan de rand van het centrum van Weert, bij een prachtig stadspark. Genieten van heerlijk ijs in een ongedwongen sfeer. Wij hebben geprobeerd om van Huupkens IJs een ontmoetingsplaats te maken waar je je thuis voelt. Een combi van Huupkens IJs vroeger en nu. Kom gezellig sfeerproeven en kies iets lekkers uit onze ijskaart, geniet van een handijs of kopje Italiaanse koffie of thee. Wij geloven in kwaliteit, niet in massa en om dat te waarborgen bieden wij plaats aan 40 personen.

Tegenover onze ijssalon ligt het gezellige stadspark van Weert. Neem plaats op onze picknicktafels of neem een plaid bij ons mee en……kijk wat er gebeurt.

Openingstijden:
ONS IJSSEIZOEN 2017 IS WEER GESTART. KIJK OP OPENINGSTIJDEN!!

Stadspark de Biest  ijssalon tafeltje voor langwerpig

DSC_0186

DSC_0204
wijlimburg
IJSPROEVERIJTJES

Beekstraat Weert

In het centrum van Weert (Beekstraat 3) is ook onze nieuwste vestiging geopend.

ONS IJSSEIZOEN 2017 IS WEER GESTART. KIJK OP OPENINGSTIJDEN!!

BeekstraatBinnen20166bew

BeekstraatBinnen20164

BeekstraatBinnen20165-bew

BeekstraatBinnen20163bew

BeekstraatBinnen20162bew

BeekstraatBinnen2016

 

Heythuysen

Onze derde vestiging sinds 2010 in het centrum van Heythuysen gelegen op het gezellige Eduard van Wegbergplein. Deze vestiging wordt met liefde gerund door Frank Ceelen en Ilse van Heur.

Wij laten vol trots onze geheel vernieuwde ijssalon aan jullie zien

Bij ons kunt u in de ijssalon of op ons grote terras genieten van al het lekkers wat we te bieden hebben.
IJscoupes van onze uitgebreide ijskaart, fairtrade koffie en thee van Puro met homemade appeltaart, zelfgebakken wafels of de prijswinnende vlaai van “echte” Bakker Bongers.
In de ijsvitrine vindt u dagelijks 20 wisselende verse ijssmaken en nergens in het Leudal vindt u zo’n lekker, romig softijsje als bij ons. Op het plein is voldoende gelegenheid om lekker in de zon van uw handijsje te genieten. Wandelroute vanaf onze zaak in Heythuysen
Ook hebben wij een heerlijke lunchkaart. Als u in uw pauze een broodje, een panini of tosti wilt komen eten met uw collega’s kunt u de bestelling doorbellen en dan zorgen wij dat op de afgesproken tijd uw lunch klaar staat, zodat u weer op tijd terug bent op uw werk.

Wij, Frank en Ilse, eigenaren van Huupkens IJs en Koffie in Heythuysen willen ook hier de kwaliteit en service bieden die jullie van Huupkens IJs gewend zijn.

Openingstijden:
ONS IJSSEIZOEN 2017 IS WEER GESTART. KIJK OP OPENINGSTIJDEN!!

Huupkens Heythuysen

terras huupkens

heyhuysen-binnen3

heyhuysen-binnen1

heyhuysen-binnen2